Saareobu Ratsakool avas veebis oma uksed

Head tegutsevad ja tulevased ratsanikud.

Meil on hea meel, et oleme saanud värskelt valmis oma kodulehe. Saareobu Ratsakool on esimene ja ainus teoreetilisi ning praktilisi ratsutamistunde andev huvihariduslik kool Saaremaal. Pakume trenne nii grupina kui ka individuaalselt. Samuti on meil olemas „Rohelise Kaardi“ eksami läbiviimise võimalus.

Oleme tegutsenud Saaremaal peaaegu aasta ning leidnud selle aja jooksul enda kõrvale super tublid koostööpartnereid ja toetajad.

Meie tunnuslause „Unista suurelt, võistle targalt“ ei ole lihtsalt üks loosung, vaid sisaldab endas sügavamõttelist osa. Selleks, et ratsaspordis kaugele jõuda, ei piisa lihtsalt heast hobusest ja tundest, et oskan ratsutada. Unistada tuleb alati suurelt, selleks, et oleks siht silme ees ja visioon paigas – tean kuhu tahan jõuda. Jättes selja taha üleliigsed emotsioonid ja uhkus ning keskenduda 100% treeneri õpetustele ning anda alati endast trennis parim, annab Sulle suurt enesekindlust ja tuge, et saan alati hakkama kõikides situatsioonides, mis teele paisatakse – hoiab Sinu meele puhtana ning oled fookuseerunud tegema tarkasid otsuseid, mis säästab Sind ja Sinu parimat kaaslast (hobust).

Oled alati oodatud meie trennidesse 🙂