Meeldejääv aasta meile kõigile

Peab tõdema, et see aasta on olnud omapäraselt eriline aasta meie kõigi jaoks, mis on tekitanud segaseid tundeid, vastakaid arvamusi ja seisukohti, kui ka majanduslikku raskust. Sellest hoolimata oleme me täna kõik tugevamad ja suudame näha raskusi teise nurga alt ning ületada need omal moel.

On jõulude aeg ning see on parim aeg meie kõigi südames, olenemata sellest, kas on piirangud, raskused või haiguspuhangud, seda tunnet meie sees keegi piirata ei saa. Seega oleme üksteisele alati olemas ja andestame tehtud vead, eksimused ja kurjuse, et liikuda edasi uude aastasse puhta energiaga.

Saareobul on olnud tänavu aasta väga teguderohke. Ratsakooli tegevuse kõrvalt alustati otseülekannete tootmisega, et tuua esile meie head ja tublid sportlased ükskõik kus Eesti nurgast. Siinkohal tahame väga tänada meie koostööpartnereid ja toetajaid ning muidugi suur suur tänu vaatajatele, et te olete meie tegemisi jälginud.

Järgmine aasta Saareobu käivitab veelgi mitmeid põnevaid projekte nagu raadio, podcastid ja vodcastid. Viimastega tahame tuua kallid Saareobu jälgijad teieni huvitavaid temaatilisi intervjuusid ja põnevaid vestlussaateid meie tuntud mentorite, iidolite ja treeneritega nii helis kui pildis.

Omalt poolt soovime teile vastupidavust ja rahulikku pikka meelt, et seljatada need raskused, mis seoses haiguspuhanguga ratsaspordi ja mõnelgi juhul treeningud raskeks muutnud on. Tugevalt ja enesekindlalt edasi liikudes me suudame täita oma eesmärgid.

Ilusat vana aasta lõppu ning palju kordaminekuid uuel aastal.